DAGENE

En kursdeltakers skisser på stranden

Undervisningen på basiskurset og temauken er tidvis side om side, mens gruppene andre ganger er på hvert sitt sted. Jeg, Tine Busk, er til stede på både basis og temauke, men står hovedsaklig for undervisningen på basiskurset, mens gjestelærere har hoveddelen av temaukene.
For kursinndeling, se HER. Om gjestelærere, se HER.

Temauken starter på søndag, mens basiskurset kun har en liten økt søndag for så å ha full oppstart på mandag. De vil ha omtrent like mye fritid, men fordelt litt forskjellig. Vi avslutter kurset på fredag.

De fleste morgener møtes vi kl. 9.30. Lunsj serveres 12.30. For å få mest mulig ut av varmen og strendene, har vi som oftest en lang pause etter lunsj og begynner igjen først kl. 16.00. Ettermiddagsøkten varierer i lengde og avsluttes senest kl. 18.30. 

Tine Busk, tegne- og malekurs i utlandet, Portugal. Avslutningsmiddagen på fredag kveld finner sted på en god restaurant

Avslutningsmiddagen på god restaurant

FLEKSIBELT 
Noen ønsker en større andel strandliv og fritid, mens andre ønsker mer tegne- og malekurs. Vekselvirkningen mellom instruksjon og individuelt arbeid gjør at kursdagen kan bli ulik for hver og én, avhengig av ulike behov for strandliv og konsentrasjon. Ettermiddagsøkten er frivillig noen av dagene for at de som ønsker mer fritid, kan få dette. De som ønsker flere tegne- og maleøvelser, får ekstraoppgaver ved behov.

FØLGE
Mange tar med familiemedlemmer eller kjæreste der én eller flere ikke deltar på kurset. Disse er hjertelig velkommen og er inkludert i «storgruppa» ved måltidene og informasjon som gjelder alle. Tilbakemeldinger viser at dette fungerer godt.

MULIGE ENDRINGER:
Det kan komme endringer i planen hvis været eller gruppesammensetning gjør det nødvendig. Jeg vil til enhver tid spille ut i fra de faktiske forholdene og bestrebe meg på å finne de beste løsninger.

Vi har all verdens nydelige steder å arbeide til de ulike oppgaver og behov

 

2 tanker om “DAGENE

  1. tinebusk Innleggsforfatter

   Hei, jeg beklager så mye at du ikke har fått svar! Meldingen din har gjemt seg bort, så jeg har rett og slett ikke sett den før nå! Du er selvsagt hjertelig velkommen til å bli med. Det er faktisk ledig plass på kurset som starter 28. september – 5. oktober, men det kan vel være rimelig kort frist, vil jeg tro.
   Hvis du sender meg din e-post-adresse, vil jeg sende deg informasjon noen få ganger i året (ca 3-4). Send gjerne til tine@busk.oslo.no.

   Vennlig hilsen Tine Busk

   Svar

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s