DAGENE

En kursdeltakers skisser på stranden

Undervisningen på Kjernekurset og Temauken er tidvis side om side, mens gruppene andre ganger er på hvert sitt sted. Jeg, Tine Busk, er til stede på både Kjernekurs og Temauke, men står hovedsaklig for undervisningen på Kjernekurset, mens gjestelærere har hoveddelen av Temaukene.
For kursinndeling, se HER. Om gjestelærere, se HER.

Temauken starter på søndag, mens Kjernekurset kun har en økt søndag for så å ha full oppstart på mandag. De vil ha omtrent like mye fritid, men fordelt litt forskjellig. Vi avslutter kurset på fredag.

De fleste morgener møtes vi kl. 9.30. Lunsj serveres 12.30. For å få mest mulig ut av varmen og strendene, har vi som oftest en lang pause etter lunsj og begynner igjen først kl. 16.00. Ettermiddagsøkten varierer i lengde og avsluttes senest kl. 18.30. 

Tine Busk, tegne- og malekurs i utlandet, Portugal. Avslutningsmiddagen på fredag kveld finner sted på en god restaurant

Avslutningsmiddagen på god restaurant

FLEKSIBELT 
Noen ønsker en større andel strandliv og fritid, mens andre ønsker mer tegne- og malekurs. Vekselvirkningen mellom instruksjon og individuelt arbeid gjør at kursdagen kan bli ulik for hver og én, avhengig av ulike behov for strandliv og konsentrasjon. Ettermiddagsøkten er frivillig noen av dagene for at de som ønsker mer fritid, kan få dette. De som ønsker flere tegne- og maleøvelser, får ekstraoppgaver ved behov.

FØLGE
Mange tar med familiemedlemmer eller kjæreste der én eller flere ikke deltar på kurset. Disse er hjertelig velkommen og er inkludert i «storgruppa» ved måltidene og informasjon som gjelder alle. Tilbakemeldinger viser at dette fungerer godt.

MULIGE ENDRINGER:
Det kan komme endringer i planen hvis været eller gruppesammensetning gjør det nødvendig. Jeg vil til enhver tid spille ut i fra de faktiske forholdene og bestrebe meg på å finne de beste løsninger.

Vi har all verdens nydelige steder å arbeide til de ulike oppgaver og behov

5 tanker om “DAGENE

  1. tinebusk Innleggsforfatter

   Hei, jeg beklager så mye at du ikke har fått svar! Meldingen din har gjemt seg bort, så jeg har rett og slett ikke sett den før nå! Du er selvsagt hjertelig velkommen til å bli med. Det er faktisk ledig plass på kurset som starter 28. september – 5. oktober, men det kan vel være rimelig kort frist, vil jeg tro.
   Hvis du sender meg din e-post-adresse, vil jeg sende deg informasjon noen få ganger i året (ca 3-4). Send gjerne til tine@busk.oslo.no.

   Vennlig hilsen Tine Busk

   Svar
  2. tinebusk Innleggsforfatter

   Hei, Eyolf og beklager så veldig mye at det tok år og dag å svare deg! Disse meldingene har ligget skjult (jeg skjønner knapt nå hvor jeg skal gå for å finne tilbake til dem). Så hvis du ønsker mer informasjon eller å melde deg på, må jeg be deg om å sende meg mail: tine@busk.oslo.no – så vi ikke risikerer at det forsvinner for meg igjen. Beklager igjen!

   Du er hjertelig velkommen til å delta. Jeg har nettopp åpnet opp for kurs høsten 2023. All informasjon finner du på http://www.tegnemaleferie.no

   Og har du andre spørsmål, er det bare å ta kontakt!

   Vennlig hilsen Tine Busk

   Svar
 1. Berit Strugstad

  Hei! Jeg ønsker å være med på kurs, men vil gjerne ha litt mer info om pris og sted etc. kan man melde seg på en eller to uker?
  Jeg er nybegynner😚. Deg er mulig vi blir 2 personer.
  Mvh
  Berit strugstad

  Svar
  1. tinebusk Innleggsforfatter

   Hei, Berit.
   Så hyggelig at du ønsker å bli med på kurset!
   En kort, litt unyansert versjon er at det koster 14.800 for én uke. Da er kurs, materialer, bolig og de aller fleste måltider inkludert. Reise kommer i tillegg, samt to middager og ca 3 lunsjer.
   Det er absolutt mulig å være i to uker. Her ser du de ulike kursene og lengdene: https://tegnemaleglede.wordpress.com/priser/
   Alt om stedet ligger her: https://tegnemaleglede.wordpress.com/kursstedet/

   Har du andre spørsmål, er det bare å ta kontakt 👍
   (Jeg fant meldingen på et sted jeg ikke visste at jeg fikk meldinger, så for sikkerhets skyld, vil jeg foreslå at vi går over på mail. Send meg gjerne mail til tine@busk.oslo.no) 😊

   Hilsen Tine Busk

   Svar

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s