PRAKTISK

.

DAGENE

En kursdeltakers skisser på stranden

Undervisningen på basiskurset og temauken er tidvis side om side, mens gruppene andre ganger er på hvert sitt sted. Jeg, Tine Busk, vil delta på både basis og temauke, men står for mesteparten av undervisningen på basiskurset, mens gjestelærere har hoveddelen av temaukene.
For kursinndeling, se HER. Om gjestelærere, se HER.

Temauken starter på søndag, mens basiskurset kun har en liten økt søndag for så å ha full oppstart på mandag. De vil ha omtrent like mye fritid, men fordelt ulikt. Temauken vil ha en hviledag midt i, mens basiskurset har to dager med en del undervisning og mye fritid. Vi avslutter kurset på fredag.

De fleste morgener møtes vi kl. 9.30. Lunsj serveres 12.30. For å få mest mulig ut av varmen og strendene, har vi som oftest en lang pause etter lunsj og begynner igjen først kl. 16.00. Ettermiddagsøkten varierer i lengde og avsluttes senest kl. 18.30. 

Tine Busk, tegne- og malekurs i utlandet, Portugal. Avslutningsmiddagen på fredag kveld finner sted på en god restaurant

Avslutningsmiddagen på god restaurant

FLEKSIBELT 
Noen ønsker en større andel strandliv og fritid, mens andre ønsker mer tegne- og malekurs. Vekselvirkningen mellom instruksjon og individuelt arbeid gjør at kursdagen kan bli ulik for hver og én, avhengig av ulike behov for strandliv og konsentrasjon. Ettermiddagsøkten er frivillig noen av dagene for at de som ønsker mer fritid, kan få dette. De som ønsker å flere tegne- og maleøvelser, får ekstraoppgaver ved behov.

FØLGE
Mange tar med familiemedlemmer eller kjæreste der én eller flere ikke deltar på kurset. Disse er hjertelig velkommen og er inkludert i «storgruppa» ved måltidene og informasjon som gjelder alle. Tilbakemeldinger viser at dette fungerer godt.

MULIGE ENDRINGER:
Det kan komme endringer i planen hvis været eller gruppesammensetning gjør det nødvendig.  Jeg vil til enhver tid spille ut i fra de faktiske forholdene og bestrebe meg på å finne de beste løsninger.

Vi har all verdens nydelige steder å arbeide til de ulike oppgaver og behov

KOST OG LOSJI

Kursstedets spiseplass i hagen

– Kursstedets spiseplass i hagen

.
INNLOSJERING:
Vi bor i leiligheter/bungalower med 1-3 rom, kjøkken og bad. Prisen er basert på at to personer deler en ettromsleilighet. Mot et tillegg i prisen kan du disponere ettromsleiligheten alene. En familie/gruppe på tre til seks personer, blir innlosjert i bungalow/småhus.

Mer om leilighetene/bungalowene, se HER.

HALV- ELLER HELPENSJON HVER DAG. 
Frokost vil vi få servert på kursstedet hver dag.

Lunsj er inkludert alle dager bortsett fra dagen med mest fritid (søndag for basiskurset, onsdag for temauken).

Fire middager per uke er inkludert og serveres på stedets restaurant, gjerne som felles måltid. I tillegg er avslutningsmiddagen på restaurant i landsbyen fredag kveld inkludert.

To middager (tirsdag og torsdag) er ikke inkludert, og man kan velge å lage mat på eget kjøkken eller besøke en restaurant i landsbyen eller Tavira. .

TRANSPORT

En av broene som krysser elven i Tavira

En av broene som krysser elven i Tavira

Med disse ankerne festet tunfiskerne sine labyrintgarn til havbunnen

Med disse ankerne festet tunfiskerne sine labyrintgarn til havbunnen

.
FLYBILLETT:
Flybillett må ordnes av hver og én.  Faro er nærmeste flyplass (ca. 30-40 minutters kjøring fra kursstedet).

Norwegian har direkte flygning tur/retur Oslo-Faro på de aktuelle lørdagene.

Tips for å finne de beste billettene:
– Søk på www.restplass.no.  Den søker i alle flyselskaper, også Norwegian og Ryan Air.
– Sjekk én vei om gangen, da får du bedre oversikt.
– Se i lavpriskalenderen til Norwegian for å finne hvilken dag som er billigst.Hvis du har mulighet til å ta et par ekstra dager på stranden, lønner det seg ofte – selv om du da får ekstra overnattinger på kursstedet.  Husk å si fra til meg når dere trenger ekstra overnattinger, så ordner jeg det.

Det må være minst 10 kursdeltakere for at jeg kan holde kurset, vent derfor med  å bestille flybilletter til jeg har gitt klarsignal (vanligvis i februar-mars).

TRANSPORT FRA FLYPLASS TIL KURSSTEDET: 
Det enkleste er taxi som koster ca. 44 Euro (ca 400 NOK) for 1-4 personer (mer for maxi-taxi). Transport fra flyplass til kurssted besørges av kursdeltagerne, men jeg vil være behjelpelig med informasjon og samordning.

SAMORDNING AV TRANSPORT:
Jeg er behjelpelig med samordning av transport fra flyplassen til kursstedet. På den måten kan kursdeltakere finne hverandre og dele taxi. Dette kommer jeg tilbake til når det nærmer seg.

TRANSPORT TIL TAVIRA:
Det går buss fra kursstedet til Tavira nesten hver time, den tar 15 min.  Ellers er taxi en billig løsning på så korte distanser.

 

IMG_2553

Vi hadde varme kvelder med aftenbad

PÅMELDING

Meld deg på kurset ved å sende navn,  adresse og telefonnummer til tine@busk.oslo.no .

Husk å skrive på hvilket kurs du ønsker å melde deg på. Jeg vil da sende betalingsinformasjon og påmeldingsbekreftelse.

Jeg tar forbehold om minst 10 kursdeltakere.
Ta gjerne kontakt per telefon:
+ 47 – 9324 1234

Kveldene byr på så mange ulike solnedganger

.
.