PRAKTISK

.

DAGENE

En kursdeltakers skisser på stranden

Undervisningen på basiskurset og temauken er tidvis side om side, mens gruppene andre ganger er på hvert sitt sted. Jeg, Tine Busk, er til stede på både basis og temauke, men står hovedsaklig for undervisningen på basiskurset, mens gjestelærere har hoveddelen av temaukene.
For kursinndeling, se HER. Om gjestelærere, se HER.

Temauken starter på søndag, mens basiskurset kun har en liten økt søndag for så å ha full oppstart på mandag. De vil ha omtrent like mye fritid, men fordelt litt forskjellig. Vi avslutter kurset på fredag.

De fleste morgener møtes vi kl. 9.30. Lunsj serveres 12.30. For å få mest mulig ut av varmen og strendene, har vi som oftest en lang pause etter lunsj og begynner igjen først kl. 16.00. Ettermiddagsøkten varierer i lengde og avsluttes senest kl. 18.30. 

Tine Busk, tegne- og malekurs i utlandet, Portugal. Avslutningsmiddagen på fredag kveld finner sted på en god restaurant

Avslutningsmiddagen på god restaurant

FLEKSIBELT 
Noen ønsker en større andel strandliv og fritid, mens andre ønsker mer tegne- og malekurs. Vekselvirkningen mellom instruksjon og individuelt arbeid gjør at kursdagen kan bli ulik for hver og én, avhengig av ulike behov for strandliv og konsentrasjon. Ettermiddagsøkten er frivillig noen av dagene for at de som ønsker mer fritid, kan få dette. De som ønsker flere tegne- og maleøvelser, får ekstraoppgaver ved behov.

FØLGE
Mange tar med familiemedlemmer eller kjæreste der én eller flere ikke deltar på kurset. Disse er hjertelig velkommen og er inkludert i «storgruppa» ved måltidene og informasjon som gjelder alle. Tilbakemeldinger viser at dette fungerer godt.

MULIGE ENDRINGER:
Det kan komme endringer i planen hvis været eller gruppesammensetning gjør det nødvendig.  Jeg vil til enhver tid spille ut i fra de faktiske forholdene og bestrebe meg på å finne de beste løsninger.

Vi har all verdens nydelige steder å arbeide til de ulike oppgaver og behov

KOST OG LOSJI

Kursstedets spiseplass i hagen

– Kursstedets spiseplass i hagen

.
INNLOSJERING:
Vi bor i leiligheter/bungalower med 1-3 rom, kjøkken og bad. Prisen er basert på at to personer deler en ettromsleilighet. Mot et tillegg i prisen kan du disponere ettromsleiligheten alene. En familie/gruppe på tre til seks personer, blir innlosjert i bungalow/småhus.

Mer om leilighetene/bungalowene, se HER.

HALV- ELLER HELPENSJON HVER DAG. 
Frokost vil vi få servert på kursstedet hver dag.

Lunsj er inkludert hver dag bortsett fra tre dager der det gir større frihet å kunne velge sted selv.

Fem middager per uke er inkludert. Fire serveres på stedets restaurant, gjerne som felles måltid. I tillegg er avslutningsmiddagen på restaurant i fiskerlandsbyen fredag kveld inkludert.

To middager (tirsdag og torsdag) er ikke inkludert, og man kan velge å lage mat på eget kjøkken eller besøke en restaurant i landsbyen eller Tavira. .

TRANSPORT

En av broene som krysser elven i Tavira

En av broene som krysser elven i Tavira

Med disse ankerne festet tunfiskerne sine labyrintgarn til havbunnen

Med disse ankerne festet tunfiskerne sine labyrintgarn til havbunnen

 

FLYBILLETT:
Flybillett må ordnes av hver og én.  Faro er nærmeste flyplass (ca. 30-40 minutters kjøring fra kursstedet).

Lørdagene er satt av til ankomst og avreise. Det er ikke kurs på lørdagene.

Norwegian har direkte flygning tur/retur Oslo-Faro på de aktuelle lørdagene.

Tips for å finne de beste billettene:
– Søk på www.restplass.no.  Den søker i alle flyselskaper, også Norwegian og Ryan Air.
– Sjekk én vei om gangen, da får du bedre oversikt.
– Se i lavpriskalenderen til Norwegian for å finne hvilken dag som er billigst. Hvis du har mulighet til å ta et par ekstra dager på stranden, lønner det seg ofte – selv om du da får ekstra overnattinger på kursstedet.  Husk å si fra til meg når dere trenger ekstra overnattinger, så ordner jeg det.

Det må være minst 10 kursdeltakere for at jeg kan holde kurset, vent derfor med  å bestille flybilletter til jeg har gitt klarsignal (vanligvis i mars).

TRANSPORT FRA FLYPLASS TIL KURSSTEDET: 
Det enkleste er taxi som koster ca. 45 Euro (ca 450 NOK) for 1-4 personer (mer for maxi-taxi). Transport fra flyplass til kurssted besørges av kursdeltagerne, men jeg vil være behjelpelig med informasjon og samordning.

SAMORDNING AV TRANSPORT:
Jeg er behjelpelig med samordning av transport fra flyplassen til kursstedet. På den måten kan kursdeltakere finne hverandre og dele taxi. Dette kommer jeg tilbake til når det nærmer seg.

 

PÅMELDING

IMG_2553

Vi hadde varme kvelder med aftenbad

Meld deg på kurset ved å sende opplysningene nedenfor til tine@busk.oslo.no

 • Navn og alder
 • Telefonnummer
 • E-postadresse
 • Hvilken uke (39 eller 40 eller begge)
 • Hvilket kurs:
  • Basiskurs for uøvede
  • Basiskurs for øvede
  • Temakurs (anbefales å ta basiskurs først)

Hvis dere er flere: Skriv også hvem som deltar på kurs og hvem som er med som følge

Når jeg mottar påmeldingen, sender jeg påmeldingsbekreftelse og betalingsinformasjon per mail.

Jeg tar forbehold om minst 10 kursdeltakere.
Ta gjerne kontakt per telefon:  + 47 – 9324 1234

Kveldene byr på så mange ulike solnedganger

.
.