TILBAKEMELDINGER

Hvert sted har sin kvalitet

img_3301

Ro og fordypelse i pinjelunden

.
Generelt viste de anonyme svarene fra evalueringsskjemaet at alle følte seg trygge og inkludert samtidig som de opplevde stor mestring og glede ved det å tegne og male.  Det var et bredt ønske om at jeg beholdt oppbygningen av tegne- og maleøvelsene som de var.  Om stedet, sa de:   «meget pent sted», «nydelig», «stille» og «perfekt!».

NOEN NAVNGITTE TILBAKEMELDINGER:

«Til Tine. Du har en unik evne til å finne det positive å bygge videre på for alle – fra «Picasso» til de helt nyfødte «kunstnerspirer». Et godt smil, humør, faglig tyngde. Fortsett å utvikle dette flotte konseptet. Jeg vil anbefale det til alle på min vei.»
– Erling Skagseth, lektor, kursholder og forfatter

«Tine er et unikum til å kombinere faglig kunnskap (male/tegne) med menneskekunnskap. Hun skaper glede, gir utfordringer + mye ros. Hun er flink til å tilpasse oppgaver til elever på forskjellig nivå.»
– Dianne Wulsin, spesialpedagog på Steinerskolen

«En utrolig utvikling i løpet av kurset!»
– Vibeke Soløy, middels erfaren kursdeltaker

«Det viktigste for meg var at det ble vist hvor mye forskjellig tegning og maling er, slik at jeg kunne finne min type.»
– Snorre, 18 år

«Jeg SER annerledes etter kurset» – Dianne Wulsin

KattMskygge

.

«Tusen, tusen takk for et fantastisk kurs i Portugal! Det ga meg masse ny inspirasjon og ideer til hva jeg vil jobbe med videre i egen utvikling. Du er en veldig flink pedagog og ser alle, det er så viktig. Det beste kurset jeg har gått på både faglig og ikke minst sosialt på lenge. Og for en artig gjeng vi var!»
– Ingvill Asplund, Bærum malerklubb

«Du er presis i tilbakemeldingene og er varm og inkluderende samtidig. Oppgavene er vanskelige, men overkommelige, og du legger dem opp dynamisk slik at vi får mulighet til å velge mye selv, men innenfor samme mål og rammer….Jeg har følt at jeg får til mer enn jeg kunne ane! Jeg fikk en følelse av å mestre noe som var helt utenfor min sfære. …Du har valgt noen helt fantastiske steder å jobbe.»
– Karoline Waal, lærer, ikke tegnet og malt siden tenårene

«Jeg har lært så meget på kurset, og det er jeg helt overvældet over.
Øvelsene: Min oplevelse og fornemmelse af dine valg er, at det hele var nøje gennemtænkt og tilrettelagt, at du ved, hvad du gør – og samtidig giver plads og rum til at omstrukturere – jeg kan li´ din pædagogiske stil. Der var god balance mellem undervisning, øvelser og pauser – tid til at integrere.
Stedet og maden: Faciliteterne var helt i top – et skønt sted, en dejlig strand, god og sund mad.
– Britta Elsholm, København

For påmelding, se HER

 

2 tanker om “TILBAKEMELDINGER

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s